سرطان در اثر تقسیم و رشد بیرویه سلولهای بدن بهوجود میآید و دیگر سلولهای سالم بافت را از بین میبرد. علت آن هنوز برای محققان و پزشکان مشخص نیست، شاید علت آن عوامل ژنتیکی و یا عوامل بیرونی مانند ویروسها و مواد سرطانزا باشد. بقیه در ادامه مطلب
به گزارش شبکه ایران، شناخت مواد سرطانزا و اجتناب از استفاده و در معرض قرار گرفتن آنها از فاکتورهای مهم در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان محسوب میشود.
در آخــرین تحقیقــات انجام شده دانشمندان با بررسیهای دقیق محصولات شوینده و پرکاربرد خانگی دریافتند بسیاری از دهانشویهها، دئودورانتها و برخی موادغذایی از فاکتورهای مؤثر در سرطانی شدن سلولهای بدن هستند.
شیرینکنندههای مصنوعی
تحقیقات آزمایشگاهی نشان میدهد، شــــیرینکنندههای مصــــنوعی مانند (سایکلامیت) خطر سرطان را افزایش میدهند.
برای حل این مشکل «ساخارین» در موادغذایی به جای شیرینکنندههای مصنوعی بهکار برده شد، تحقیقات جدید انجام شده در خصوص عملکرد «ساخارین» در بدن نشان داد تمام محصولات حاوی ساخارین نیز سبب سرطانی شدن سلولها میشوند.
دهانشویهها
دانشمندان در آخرین تحقیقات خود دریافتند دهانشویههای حاوی اتانول احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش
میدهد.
آنها بر این باورند که اتانول بافتهای دهانی را در برابر مواد سرطانزا مانند سیگار، آسیبپذیر میکنند.
دانشـــمندان معـــتقدند اسـتفاده از دهانشویهها بهتر است چند روز در میان به صورت غرغره کردن باشد و از خوردن آن خودداری شود.
افراد سیگاری و یا افرادی که سابقه سرطان دهان در خانواده آنها وجود داشته و یا ریسک فاکتورهای دیگر ابتلا به سرطان را دارند بهتر است از انواع دهانشویههای بدون اتانول استفاده کنند.
آخرین ارسال های انجمن