loading...
جامع ترین وبسایت ایمنی,بهداشت و محیط زیست در ایران - PERSIAN HSE
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
پارکت لمینت 0 208 farinaz1
خرید زیورآلات و بدلیجات خاص 0 142 farinaz1
زیورآلات نقره 0 148 farinaz1
در اجاره باغ تالار این موارد را در نظر بگیرید 0 319 behnosh2000
جلب توجه مهمانان هنگام ورود عروس و داماد به باغ عروسی 0 227 behnosh2000
آشنایی با خدمات مجالس و تالار پذیرایی 0 233 behnosh2000
موارد مهم در انتخاب تالار عروسی 0 204 behnosh2000
چگونه یک سالن عروسی خوب برگزینیم؟ 0 222 behnosh2000
آشنایی با انواع عکسبرداری در مجلس عروسی 0 223 behnosh2000
مراقبت از پوست قبل از مراسم عروسی 0 229 behnosh2000
ایده های جالب برای برگزاری یک مراسم عروسی جذاب 0 250 negar2000
ویژگی های تالار عروسی مناسب کدامند؟ 0 226 negar2000
در انتخاب سالن عروسی به چه نکاتی باید توجه کرد؟ 0 213 negar2000
اجاره خودرو برای ایام نوروز 0 195 bahar2000
اجاره خودرو راهکاری برای کاهش هزینه های سفر 0 209 bahar2000
سوالات متداول کاشت مو 0 255 aylinsaeidy
کریستال آرایی در تشریفات عروسی 0 220 aylinsaeidy
تشریفات عروسی در فصل زمستان 0 212 aylinsaeidy
نحوه انتخاب کت و شلوار دامادی 0 218 aylinsaeidy
استفاده از گیت فروشگاهی 0 246 aylinsaeidy
محمدرضا سلطانی بازدید : 4175 چهارشنبه 29 شهریور 1391 نظرات (0)

روش ارزیابی ریسک به روش ردیابی انرژی از جمله روش هایی است که کمتر کسی برای ارزیابی ریسک از آن استفاده می کند به همین منظور برای افزایش مهارت شما عزیزان مقاله ای دیگر از نوع عملی برای شما قرار دادهetba لیم.امید است که مورد توجه قرار گیرد. برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

محمدرضا سلطانی بازدید : 2726 شنبه 18 شهریور 1391 نظرات (0)

مواد شیمیایی مختلف خصوصیات و میزان سمیت متفا وتی دارند . مواجهه با مواد شیمیایی سمی می تواند منجر به اثرات مختلفی شودکه شدت آنها با توجه به راه مواجهه (تنفسی، پوستی و گوارشی ) و میزان مواجهه متفاوت خواهد بود.درارزیابی ریسک مواد شیمیایی سمی، میزان ریسک برای استفاده کنندگان، مشخص شده و اقدامات لازم بر ای محافظت پرسنل در برابر مواد شیمیایی پیشنهاد می شود . بر اساس دستورالعمل ها و قوانین جاری کشور، کارمندان و کارگران صنایع بایستی در شرایط ایمن با مواد شیمیایی مواجهه داشته باشند . در راستای انجام این وظیفه مهم، بایستی از کلیه مواد شیمیایی که در محیط کار است فاده می شوند، از طریق شناسایی و ارزشیابی مخاطرات آنها و روشهای کنترلی اتخاذ شده، یک ارزیابی دقیق به عمل آید. لازم به ذکر است که در این ارزیابی ها تنها به خطر بیماریهای ناشی از مواد شیمیایی توجه می شود ومخاطرات مربوط به قابلیت اشتعال و انفجار این مواد با ا ستفاده از روش های جداگانه و خاص ارزیابی می شوند. این مطلب گرانبها را در 51 صفحه در  ادامه مطلب دانلود نمایید .

موضوعات موجود در این فایل:

  • تشکیل یک گروه کاریارزیابی ریسک مواد شیمیایی برای تماس شغلی
  •  تجزیه فرآیند به وظایف کوچکتر
  •  شناسایی مواد شیمیایی
  • تعیین ضریب مخاطره
  •  انجام بازرسی و مصاحبه از مسؤولان و پرسنل
  •  جمع آوری اطلاعات مربوط به طول مدت مواجهه و تکرار
  •  تعیین ضریب مواجهه
  •  تعیین ضریب ریسک
  •  اجرای عملیات اصلاحی
  •  مستند سازی ارزیابی
  • بازنگری ارزیابی

 

محمدرضا سلطانی بازدید : 2723 پنجشنبه 29 تیر 1391 نظرات (0)

در این مطلب پس از تشریح کامل روند تولید گچ در کارخانه های مورد نظر به بررسی روش FMEA در کوره های دو کارخانه پرداخته شده و سپس به نتیجه گیری و بحث در مورد خطرات و ارائه پیشنهادات در مورد کنترل انهfmea1ا پرداخته می شود.برای دانلود این فایل ارزشمند در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

محمدرضا سلطانی بازدید : 6868 پنجشنبه 29 تیر 1391 نظرات (0)

با توجه به درخواست زیاد جهت قرار دادن نمونه های عملی از ارزیابی ریسک امروز تصمیم گرفتیم ارزیابی ریسک به روش FMEA در شرکت هامون نایژه کاشان را به کاربران سایت تقدیم نماییم . بی شک مشاهده این مطلبfmea امی تواند در انجام ارزیابی ریسک بهتر و مفید تر شما را یاری نماید.برای دانلود این فایل در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

محمدرضا سلطانی بازدید : 1309 دوشنبه 23 آبان 1390 نظرات (0)

بر اساس تعريف، «حادثه» رويداد پيش بيني نشده و ناخوشايندي است كه فعاليتهاي كاري را دچار وقفه كرده و ممكن است با جراحت يا خسارت مالي نيز همراه باشد. برخي از حوادث، موجب بروز خسارات و آسيبهاي انساني، اجتماعي و صنعتي جدي مي شوند كه اين امر از طريق كاهش راندمان كاري، تأثير معني داري بر بهره وري و توليد خواهد داشت و نكته مهمتر، اثرات سوء اجتماعي و به تبع آن اثرات رواني حاصله بر روي نيروي كار مي باشد.

در هر صورت تكنيكهاي ايمني نشان داده كه ما مي توانيم حوادث را كنترل نموده و از وقوع آنها پيشگيري كنيم. پيشگيري موفق حادثه، حداقل نياز به چهار اقدام اساسي دارد:

1-    مطالعه و بررسي همه جانبه محيط كار

2-    تجزيه و تحليل حوادث به وقوع پيوسته

3-    تشكيلات كنترل و نظارت

4-    اقدامات آموزشي

در ادامه به ارائه توضيحات بيشتري در هر مورد مي پردازيم.

 

1-    بررسي همه جانبه محيط كار

مطالعه و بررسي از كليه نواحي كاري و عمليات و پروسه توليد جهت شناسايي عوامل ايجاد كننده خطرات، مهمترين اقدام پيشگيرانه، جهت كاهش حوادث ناشي از كار به شمار مي آيد. پس از مطالعه و بررسي و شناخت كامل اين خطرات، اقدامات بعدي شامل ارزيابي و تجزيه و تحليل مخاطرات شغلي مي باشد كه اين تجزيه و تحليل ها، بعنوان روشي براي افزايش دانش پيشگيري از حوادث بكار مي روند.

1-    1– تشخيص و شناسايي خطرات

مرحله ابتدايي در پيشگيري از وقوع حادثه، شناسايي خطرات موجود در محيط كار مي باشد. بطور كلي دو نوع خطر در هر محيط كاري موجود است.

الف- خطرات آني كه آثار آن بلافاصله قابل مشاهده و ملموس بوده و منجر به بروز حوادث ناشي از كار مي گردد.

ب- خطرات آتي كه آثار آن بلافاصله قابل مشاهده نبوده و در نهايت منجر به بروز
بيماري هاي شغلي مي گردد.

ما خطرات دسته اول را تحت عنوان خطرات ايمني و خطرات دسته دوم را با عنوان خطرات بهداشتي مي شناسيم. همچنين عوامل ايجاد كننده خطرات نيز شامل موارد ذيل مي باشد:

عوامل فيزيكي، شيميايي ، مكانيكي ، فيزيولوژيكي و بيولوژيكي ، ارگونوميكي و عوامل رواني،  كه در هر مورد اگر ميزان عامل توليد كننده خطر بيش از حدود مجاز و استاندارد باشد، مشكلات عمده اي در محيط كار بوجود مي آيد.

در بحث پيشگيري از وقوع حادثه، شناسايي خطرات ايمني مد نظر مي باشد. در اين مورد مي توان با مطالعه و بررسي از كليه نواحي كاري، مراجعه به گزارشات مربوط به حوادث و يا صدمات ناشي از كار، بررسي عمليات و پروسه توليد و مرور گزارشات مربوط به عملكرد ماشين آلات ، مشورت با كارگران، كارفرمايان و اعضاي كميته هاي بهداشت و ايمني... با محدوده و حوزه خطراتي كه افراد در معرض آنها قرار دارند، آشنا شده و در پيشگيري از وقوع آنها اقدام نمود.

همچنين شناسايي خطرات بالقوه محيط كار از اهميت بسياري برخوردار است كه اين امر مبتني بر بررسي ها و مراقبت هاي شغلي و تجزيه و تحليل دقيق خطرات مي باشد.

نكته قابل توجه آنست كه در حين شناسايي، بهتر است از موارد جزئي صرفنظر كرده و توجه خود را بر روي خطراتي كه ممكن است منجر به آسيبهاي جدي شوند، متمركز نماييم.

بقیه در ادامه مطلب

محمدرضا سلطانی بازدید : 1437 دوشنبه 23 آبان 1390 نظرات (0)

نگاه کردن به تصمیمات، مخاطرات و ... از همه جوانب
روشی خلاقانه در شناسایی ریسک

تکنيکي بسيار قوي است که به شما کمک ميکند از جوانب مختلف به تصميمات مهم خود در زندگي نگاه کنيد. اين تکنيک به شما کمک ميکند با هل دادن خودتان فراتر از روش هاي فکر کردن عاديتان، تصميمات بهتري اتخاذ کنيد. به همين ترتيب، به شما کمک مي کند که پيچيدگي يک تصميم را به طور کامل درک کنيد و مسائل و فرصت هايي را که ممکن است به آن دقت نکرده باشيد را پيدا کنيد.

خيلي از افراد موفق از يک ديدگاه منطقي و مثبت به قضايا نگاه مي کنند و اين يکي از دلايلي است که در کار و زندگي خود موفق شده اند. اما معمولاً قادر نيستند از ديد احساسي، انگيزشي خلاقانه و منفي به مسئله بنگرند. اين يعني آنها مقاومت در برابر تغيير را دست کم مي گيرند، پرش هاي خلاقانه ندارند و قادر به داشتن برنامه هاي احتمالي و تصادفي لازم براي زندگي نيستند.

به همين ترتيب، افراد منفي گرا هم بسيار تدافعي هستند و افراديکه در حل مشکلات خود بسيار منطقي عمل مي کنند نمي توانند از خلاقيت يا انگيزه خود در اين راستا کمک بگيرند
اگر با استفاده از تکنيک "6 کلاه فکري" به مشکلات خود نگاه کنيد، آنوقت مي توانيد از اين رويکردها براي رسيدن به بهترين راه حل ممکن استفاده کنيد. تصميمات و برنامه هاي شما ترکيبي از جاه طلبي، مهارت در اجرا، حساسيت، خلاقيت، و برنامه ريزي تصادفي خواهد بود.
چطور از اين تکنيک استفاده کنيد:

براي استفاده از تکنيک "6 کلاه فکري" براي ارتقاء کيفيت تصميم گيريهايتان، بايد به تصميم سر گذاشتن هر کدام از اين کلاه ها فکر کنيد.
هر کلاه فکري نوعي متفاوت از فکر کردن است که در زير به توضيح آن خواهيم پرداخت.
کلاه سفيد: در اين طرز تفکر شما بر اطلاعات موجود تمرکز مي کنيد. به اطلاعاتي که در دست داريد نگاه کنيد، و ببينيد چه چيزي دستگيرتان مي شود. کمبودهاي اطلاعاتتان را دريابيد و سعي کنيد يا آنها را پر کنيد يا در نظرشان داشته باشيد. اينجاست که مي توانيد رويدادهاي قديمي را تجزيه و تحليل کنيد.

بقیه در ادامه مطلب

محمدرضا سلطانی بازدید : 1201 دوشنبه 23 آبان 1390 نظرات (1)

دست كم شش نوع نحوه برخورد ورفتاربا ريسك امكان پذير است كه به آنها تكنيكهاي مديريت ريسك اطلاق ميگردد :

1) نگهداري 2) گريز 3) اجتناب
4) كاهش پيشگيري 5) انتقال 6) خنثي سازي

1) نگهداري یا قبول ریسک:

نام ديگر اين رفتار، خود بيمه گري است. در اين حالت نگهدارنده ريسك بايد زمان كافي براي درنظرگرفتن ذخايرلازم جهت جبران خسارت داشته باشد. در واقع، شخص بايستي هميشه بخشي از داشته خود را براي رفع خطرات آتي، نگهداري و انباشته كند .


بسياري از افراد جامعه و بخصوص بازرگانان، ناگزيرند بخش عمده اي ازسرمايه خود را براي ايام وقوع خطر( اصطلاحا براي روز مبادا) كنارگذاشته تا در صورت بروز حوادث، صرف جبران زيانهاي متحمله نمايند ( خود بيمه گري )

2) گريز :
مهمترين حالت در اينگونه رفتار، ورشكستگي است.بسياري از كارشناسان، گريز را ازتكنيكهاي مديريت ريسك نميدانند چون اين رفتار نشان دهنده كوتاهي و قصور فرد از انجام تعهدات مقرر، بجاي تدبير و مديريت است .

3) اجتناب:
حالتي است كه شخص يا شركتي براي اجتناب از درگيري با ريسك، فعاليت وانجام امورخاصي را ترك مي كند و انجام نميدهد. مثل كارخانه توليد اتومبيلي كه براي اجتناب از مسؤوليتهاي ناشي از توليد و غيره، توليد آنرا متوقف ميكند. و يا شخصي كه اتومبيل خود را بدليل جلوگيري از ريسكهاي داشتن اتومبيل مي فروشد، كه البته اين حالت، راه حل معقولانه ومناسبي نميتواند باشد مگر در برخي موارد خاص .

بقیه در ادامه مطلب

محمدرضا سلطانی بازدید : 1161 دوشنبه 23 آبان 1390 نظرات (0)

ارزیابی ریسک علاوه بر اینکه از لحاظ قانونی باید اجرا شود ، در حفظ کارکنان و فعالیت تجاری شما کمک می کند تا بر روی خطراتی که در محیط کار شما واقعا دارای اهمیت هشتند و بالقوه می توانند سبب بروز صدمات جدی شوند ،متمرکز شوید. در بسیاری از موارد اندازه گیریهای مستقیم می تواند براحتی خطرات را کنترل کند برای مثال اطمینان از تمییز شدن محل از ریخته شده میتواند سبب جلوگیری از لیز خوردن افراد شود و یا بسته بودن کشوهای میز مانع اسیب رسیدن به نفرات میشود . در اغلب موارد می توان با روش های ساده ، ارزان و موثر از حفظ دارائی های با ارزش اطمینان حاصل کرد.

قانون انتظار حذف کلیه ریسک ها را ندارد اما شما باید تا ((حد معقول)) از افراد خود محافظت کنید. این راهنما چگونگی دستیابی به این هدف را با کمترین وسواس به شما ارائه می دهد.
ارزیابی ریسک چیست؟
به طور ساده ارزیابی ریسک عبارت است از یک بررسی دقیق در موردیکه چه چیز در محل کار شما می تواند سبب آسیب رساندن به نفرات گردد. به طوریکه بتوانید تشخیص دهید که آیا اقدامات پیشگیرانه موجود کافی است یا باید اقدامات بیشتری جهت جلوگیری از اسیب انجام گیرد . کلیه کارکنان حق دارند که در برابر اسیب های ناشی از احتمال در سیستم محافظت شوند.
حوادث و بیماریها ، جان نفرات را تهدید میکنند . همچنین اگر محصول فعالیت شما اسیب ببیند ،ماشین آلات دچار صدمه شوند . هزینه های بیمه افزایش میابد و یا در نتیجه همه این مسایل مجبور شوید به دادگاه بروید تمام فعالیت تجاری شما نیز تحت تاثیر قرار میگیرد . از لحاظ قانونی شما ملزم به ارزیابی ریسک های موجود در محل کار خود هستید به طوری که در نهایت بتوانید یک برنامه برای کنترل ریسک را پیاده نمایید.
چگونگی ارزیابی ریسک
پنج مرحله زیر را دنبال کنید:
مرحله اول : شناسایی خطرات
مرحله دوم: تعیین اینکه چه کسی و چگونه ممکن است صدمه ببیند
مرحله سوم: بررسی ریسک های موجود و اجرای اقدامات پیشگیرانه
مرحله چهارم: ثبپ یافته ها و نتایج
مرحله پنجم: بازبینی ارزیابی صورت گرفته و روزآمد کردن ان در صورت لزوم

بقیه در ادامه مطلب

محمدرضا سلطانی بازدید : 1215 دوشنبه 23 آبان 1390 نظرات (0)

نام: آشنایی با مفاهیم و تعاریف پایه
مدیریت بحران

نوع فایل :pdf

تعداد صفحات:40

نویسنده :دکتر نوری

لینک دانود این مطلب اصلاح گردید

دانلود با لینک مستقیم در ادامه مطلب

 

میزبان
درباره ما
سلام باتوجه به اینکه قسمت عمده زندگی هریک ازما در محیط کار سپری میشود بنابراین دانست نکاتی برای حفظ سلامتی خود در محیط کار امری ضروری است.در این سایت سعی خواهیم کرد تا جدیدترین تکنولوژی ها و نکات را در زمینه ایمنی , بهداشت ومحیط زیست یا HSE در اختیاران همکاران و مشتاقان قرار دهیم.هدف در اینجا تکمیل نطالب اموزش دیده شده در دانشگاه یا کلاس ها با استفاده از فیلم و نرم افزار میباشد. با تشکر از بازدید شما persian hse
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    چه مقدار از خدمات سایت رضایت دارید؟
    کدام قسمت را بیشتر می پسندید؟
    WEB TRANSLATE
    جستجو



    در این سایت (phse.ir)
    در كل اينترنت
    رتبه در گوگل
    خبرنامه سایت

    ایمیل خود را وارد کنید:

    آمار سایت
  • کل مطالب : 400
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 19515
  • آی پی امروز : 139
  • آی پی دیروز : 110
  • بازدید امروز : 1,223
  • باردید دیروز : 1,143
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 6,910
  • بازدید ماه : 22,443
  • بازدید سال : 105,709
  • بازدید کلی : 3,809,919
  • seo

    SEO Stats powered by MyPagerank.Net